Provjera identiteta

Pošaljite drugima zahtjev za identifikaciju.

Mnogi od has primaju e-mailove, poruke na Facebooku, LinkedINu, WhatsAppu ili Viberu, zahtjeve za susret na Tinderu, SMS poruke ili čak telefonske pozive od ljudi koje ne poznajemo ili nismo sigurni da su oni za koje se predstavljaju. U većini slučajeva možemo razumno odrediti trebam li toj osobi s druge strane ekrana vjerovati ili ne. Međutim, u nekim situacijama potrebno je puno truda. Npr. kontaktira li vas osoba iz ljudskih resursa tvrtke u kojoj se želite zaposliti? Traži li vas soba iz obrta za čišćenje da ga pustite u svoju zgradu? Da li je osoba koja vam se sviđa na Tinderu zaista ona za koju se izdaje? Ne bi li bilo sjajno provjeriti osnovne identitetske podatke te osobe (poput imena ili dobne skupine) prije nego se nađete s nom na spoju?

S Identyumom možete digitalno identificirati druge osobe – slanjem im zahtjeva za identifikaciju. Možete odabrati minimalni skup podataka o identitetu koje vam druga osoba mora pokazati da biste joj vjerovali. Osoba "s druge strane ekrana" uvijek može odbiti podijeliti neke podatke o svom identitetu (koje ste tražili) s vama, ali to ukazuje na lošu igru.

S Identyumom mote digitalno identificirati druge osobe – slanjem zahtjeva za identifikaciju. Možete odabrati minimalni skup podataka o identitetu koje vam druga osoba mora pokazati da biste joj vjerovali. Osoba s druge strane ekrana uvijek može odbiti podijeliti neke podatke o svojem identitetu (koje ste tražili) s mama, ali to ne ukazuje na dobro.

KONTAKT